Alle denkbare werkzaamheden voor uw tuin

Bij Verdonk Tuinen kunt u terecht voor verschillende, professioneel uitgevoerde werkzaamheden in en rond uw tuin. Of het nu gaat om deskundig tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor verschillende grond- en straatwerkzaamheden, het inplanten van beplanting en renovatie van uw tuin.

Wij zijn uw hovenier voor zowel grote als kleinere opdrachten. Via het menu aan de rechterzijde kunt u meer informatie vinden over de verschillende categorieeën werkzaamheden.

Tuinwerkzaamheden van hoveniersbedrijf Verdonk Tuinen

Alle soorten en maten tuinen – particulier en zakelijk

Als doorgewinterd hoveniersbedrijf hebben we ruime ervaring met alle soorten en maten tuinen: grote, landelijke en klassieke tuinen, maar ook moderne, kleinere stadstuinen en villatuinen. Voor bedrijfstuinen bent u bij ons ook van harte welkom: naast particulieren werken we namelijk ook voor bedrijven.

Ons werkgebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Utrecht, Hilversum, Amstelveen, Woerden, Het Gooi en op andere locaties in de provincie Utrecht. Hiernaast voeren we onze tuinwerkzaamheden ook uit in verschillende aangrenzende regio’s.