Voor het ontwerpen van een tuin zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Veel hangt uiteraard af van de persoonlijke wensen die u voor uw tuin heeft. Komt u er niet (helemaal) uit? Wij voorzien u graag van advies op maat.

Tuinontwerp: klassiek of modern?

Indien u kinderen heeft, is een kindvriendelijke tuin mogelijk een wens. Door middel van bijvoorbeeld (kunst)gras, trampolines of speeltoestellen is het mogelijk een apart deel van de tuin voor uw kinderen te reserveren. Heeft u liever een tuin vol met bloemen, planten en bomen? Dan is een natuurlijke tuin met veel natuurlijke materialen en beplanting een optie. Of wilt u een comfortabele tuin waar u met vrienden en familie kunt relaxen en barbecuen op een uitgebreid terras? Misschien wilt u wel een combinatie van bovenstaande. Alles is mogelijk: van een klassieke tuin met ronde vormen tot een moderne tuin met een strakke bestrating en bijvoorbeeld LED verlichting.

Tuinontwerp kindvriendelijk, klassiek of modern

Sfeer

Om een goed tuinontwerp op maat te maken, komen wij graag te weten wat voor sfeer u in uw tuin wenst. De keuze van materialen is hierbij belangrijk en wij kunnen u hierover uiteraard informeren. Wij werken veelal samen met vaste leveranciers uit de regio die bekend staan om hun kwaliteit. Bekijk hier een overzicht van onze hoofdleveranciers.

Ontwerp en beplantingsplan

Voor het ontwerp van een tuin kan een vrijblijvend schetsmatig ontwerp gemaakt worden. Wilt u een gedetailleerd technisch ontwerp met eventueel een beplantingsplan, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De kosten hiervan zijn 125 – 175 euro. Hiervoor ontvangt u 2-3 schetsvoorstellen. Indien u de opdracht aan Verdonk Tuinen uitbesteed zullen deze kosten vervallen.