Naast het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen, kan Verdonk Tuinen ook klein- en grootschalig grondwerk en straatwerk voor u uitvoeren, waaronder het inplanten, snoeien en verwijderen van bomen. Wij leveren onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Grondwerk

Uitgraven

Met behulp van onder andere een minigraver (voor kleinschalige graafwerkzaamheden), rupsdumper (voor grond- en zandtransport in ruwer terrein) en shovel (eveneens voor grondverzet – ook wel wiellader, laadschop of grondverzetmachine genoemd) kunnen wij verschillende machinale graafwerkzaamheden verrichten, zoals bijvoorbeeld het uitgraven van een bouwput, vijver, beschoeiing of een tuin (geheel of gedeeltelijk). Wij doen al het grondwerk met behulp van onze eigen professionele, moderne machines en apparatuur.

Grondwerkzaamheden en bestrating

Vijver

Een vijver brengt leven in uw tuin. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden in vorm, maat en materiaal. Wat dacht u van een natuurlijke vijver met oeverbeplanting of een strakke kunststof vijver? Verdonk Tuinen legt u graag de verschillende mogelijkheden voor.

Beschoeiing

Een beschoeiing is een grondkering van hout of kunststof die aan slootkanten of oevers wordt geplaatst. Een mooie schoeiing draagt bij aan bescherming van de waterkant en afwerking van uw tuin. Veelal worden hardhouten materialen gebruikt maar u kunt ook kiezen voor een betonnen of stalen beschoeiing. Uiteraard houden we bij het uitwerken van uw keuze ook rekening met de stijl van uw tuin.

Boomverzorging en -verwijdering

Verwijderen van een boom in de tuinHeeft u een boom in de tuin die al het licht wegneemt en wilt u deze laten snoeien? Of wilt u juist een boom met wortels en al laten verwijderen? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring in het snoeien en verwijderen van bomen kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden.

Wij planten, verzorgen en verwijderen ook bomen voor bedrijven en gemeenten.

Straatwerk: bestrating

Bestraten voor een terras in de tuinNaast grondwerk verzorgen wij ook straatwerk. Ook voor het uitvoeren van losse straatwerkopdrachten, zowel groot als klein, kunt u een beroep doen op Verdonk Tuinen. Deze werkzaamheden betreffen bijvoorbeeld bestrating in (een deel van) uw tuin of het (her)bestraten van uw oprit of terras. Wij tonen u graag het brede scala aan opties.