Aanpak en kosten

Als u contact met ons opneemt maken we desgewenst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreken we uw persoonlijke wensen voor de tuin. Ook behandelen we uw budget en de beoogde kosten van de door u gewenste werkzaamheden aan uw tuin. Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke diensten die wij kunnen leveren voor uw tuin. Na afloop ontvangt u een offerte op maat, afgestemd op uw wensen en budget. Als u akkoord gaat met de offerte plannen we de werkzaamheden in. Deze planning wordt vanzelfsprekend met u kortgesloten.

Werkwijze, kosten en offertemogelijkheden

Voortgang en communicatie

Gedurende de werkzaamheden houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Mochten er extra werkzaamheden aan het licht komen die niet zijn opgenomen in de originele offerte, dan zullen we dit uiteraard van te voren met u bespreken.

Controle en klanttevredenheid

Zodra de aanleg of het onderhoud van de tuin is afgerond, controleren wij samen met u al het geleverde werk. Daarbij kijken wij zorgvuldig of de tuin aan al uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij hechten grote waarde aan onze klanttevredenheid. Hebben wij bij u een nieuwe tuin aangelegd, dan adviseren wij u graag op maat over het onderhoud van uw tuin.