Tuinhuis, blokhut of schuur

Wilt u een tuinhuis, blokhut of schuur laten maken van hout? Ook hiervoor kunt u Verdonk Tuinen inschakelen. Wij maken gebruik van duurzame materialen en hierin heeft u veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis van hardhouten of vuren planken. Wij bieden keuze uit zowel budgetmodellen als luxere, grotere tuinhuizen. De materialen halen wij bij onze leveranciers.

Houten huisjes kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden. Zo kunt u extra spullen opbergen in uw tuin, een extra, overdekte ontspanningsplek creëren of het huisje gebruiken als hobbyruimte of schuur. De grootte van het tuinhuis bepaalt u uiteraard zelf. Naast de veelvoorkomende (kleinere en middelgrote) maten hebben wij namelijk ook ervaring in het bouwen van luxe, grotere tuinhuizen. Deze hebben dikkere wanden, waardoor de isolatie beter is en zijn geschikt om te gebruiken als kantoor of tweede woning.

Plaatsing van tuinhuis, schuur of carport

Carport

Ook is het mogelijk een houten carport te laten bouwen: een overdekte parkeerplaats in uw tuin, bijvoorbeeld aan het einde van uw oprit. Onder deze handige overkapping is uw auto te allen tijde beschermd tegen onder andere weersinvloeden en vogelpoep.

Pergola

Houten pergola in de tuinEen pergola kan als overkapping dienen (boven een terras of pad) in uw tuin en wordt veelal van hout gemaakt. Hierin zijn diverse mogelijkheden. U kunt o.a. kiezen voor een pergola van zachthout of hardhout, waarbij het ook mogelijk is de pergola te laten begroeien met beplanting. Ook voor deze houten constructies worden wij door onze leveranciers van toebehoren voorzien.