Trampoline

Wilt u graag een trampoline of ander speeltoestel voor uw kinderen in de tuin, dan zijn wij u graag van dienst. Op regelmatige basis plaatsen wij trampolines en andere speeltoestellen in de tuin. Voor trampolines werken wij samen met www.TrampolineLand.nl, leverancier van veilige kwaliteit trampolines. Wij plaatsen uw trampoline altijd voor een scherpe prijs. Er is ruime keuze in grootte, vorm en kleur. Zo kunt u kiezen uit meer dan 300 soorten trampolines van een scala aan topmerken en budgetmerken. Elk toestel dat wij leveren is veilig, betrouwbaar en duurzaam.

Maat en kleur

Bij het laten plaatsen van een trampoline is het belangrijk om te bepalen welke maat en kleur het beste bij u en/of uw kind(eren) (en tuin) past. Verdonk Tuinen plaatst zowel grote als medium en kleine (mini) trampolines. U heeft tevens de keuze uit verschillende kleuren.

Vorm

Qua vorm kunt u kiezen uit een ronde trampoline (extra veilig, aangezien men gemakkelijker in het midden van het toestel blijft springen), een ovale trampoline of een rechthoekige trampoline (neemt minder ruimte in en is dus beter geschikt voor een kleinere tuin). Wij adviseren u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze.

Plaatsing van speeltoestellen en trampolines

Andere speeltoestellen: de leukste sport en spel producten

Naast trampolines plaatsen wij ook andere sport- en speelelementen, zoals glijbanen, klimrekken en zandbakken. Van elk speeltoestel is de kwaliteit hoog en de veiligheid volledig gegarandeerd. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden die wij aanbieden.