Een tuin heeft onderhoud nodig om volledig tot haar recht te komen. Zo kunt u volop blijven genieten van deze belangrijke plek. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u daarom terecht bij Verdonk Tuinen. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd: zowel het snoeien van beplanting, bomen en heggen als bijvoorbeeld het bemesten van het gazon en spuiten van vergif omwille van onkruidbestrijding.

Tuinonderhoud

Beplantingsplan en beplanting

Houdt u van planten en wilt u uw beplanting vernieuwen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een beplantingsplan. Samen kunnen we kijken welke planten in uw tuin passen zodat u het hele jaar door een groene tuin heeft.

Ook leveren wij het gehele jaar door planten op bestelling. Wij hebben goede contacten met een lokale kwekerij.

Eenmalige opdracht of onderhoudscontract?

U kunt het tuinonderhoud eenmalig aan ons uitbesteden, maar ook een onderhoudscontract is een optie. Wilt u uw tuin klaar hebben voor het voor- en/of najaar? Wij verzorgen voor- en najaarsbeurten* voor uw tuin. Een combinatie van verschillende onderhoudsvormen is ook mogelijk. Hierin bieden wij maatwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over beplanting en snoeiwerkzaamheden. Verdonk Tuinen is ook ervaren in boomverzorging en het verwijderen van bomen. Lees hier meer.

Particulier én zakelijk tuinonderhoud

Naast particuliere opdrachten voert Verdonk Tuinen ook regelmatig zakelijke opdrachten uit. Voor bedrijven en instellingen kunnen wij het onderhoud van de bedrijfstuin of het bedrijfsterrein verzorgen. Dit kan eveneens op incidentele basis of op basis van een onderhoudscontract. Wij werken ook regelmatig voor gemeenten, bijvoorbeeld voor het kappen en (in)planten van bomen.

* Men spreekt soms van het ‘winterklaar’ maken van een tuin, een term geïntroduceerd door onze ‘collega’s’ Jacobsen & Van Es: